Втори пешеходец загина в понеделник в Монтанско, след като е бил

...
Втори пешеходец загина в понеделник в Монтанско, след като е бил
Коментари Харесай

Двама пешеходци бяха прегазени в рамките на два дни в Монтанско

Втори пешеходец почина в понеделник в Монтанско, откакто е бил прегазен от автомобил на шосето в град Брусарци, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Към 19:30 ч. на пътя от Брусарци към близкото село Крива бара е било открито тяло на мъж на 73 години от Крива бара, който е бил блъснат съдбовно от автомобил. Шофьорът не е бил открит на мястото на произшествието, само че при следствие по „ горещи следи “ е открит и арестуван в дома си. Това е мъж на 38 години от селото, който, в резултат на несъобразена с пътните условия и неприятната видимост скорост, е блъснал движещия се по шосето човек.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, пробите на лидера за алкохол и опиати са негативни.

Предишния ден по същия метод в индустриалната зона на Монтана почина мъж на 57 години от село Смоляновци в община Монтана, който се движел пешком в тъмната част на денонощието и бил блъснат от преминаващ по пътя автомобил.

От полицейската дирекция в Монтана показаха, че през тази година в района към този момент има двама починали при транспортни катастрофи. През предходната година в региона са станали 93 тежки пътни произшествия, при които са починали осем души, а други 150 са били ранени.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР